Skovbomarchen 2018

Skovbomarchen 2018

Rekord deltagelse på Skovbomarchen 2018

Ovenpå nogle dage med kulde og blæst viste vejrguderne sig fra den bedste side i søndags den 18 marts. Hvor Skovtrop Spejderne afviklede årets Skovbomarch i højt flot
solskin, som var helt velegnet til en vandretur i den skønne natur i Køge Vest, hvilket måske også var medvirkende til en rekorddeltagelse på 325.
I år var der 3 spejdere som havde besluttet at gå 75 km, så de startede midt om natten så de kunne slutte sig til de 5 som startede på 50 km kl. 0600 søndag morgen - alle 8 gennemførte.
Så gik det slag i slag med start af 30 km – 20 km – 10
km og 5 km. Det største hit var 10 km, hvor der var 147 deltagere.

Der var over 325 deltagere fordelt på de forskellige ruter formiddag og eftermiddag, og alle aldersgrupper var repræsenteret – den yngste sov dog det meste af turen, men selvde firbenede klarede turen upåklageligt.

Når man lægger samtlige deltageres strækninger sammen er der tilbagelagt over 4850 km – godt gået. Det svarer nogenlunde til 2 gange til Paris og hjem igen.

Alle som deltog, gjorde det godt, og alle som startede gennemførte, men der er muligvis lidt ømme fødder der skal plejes i de kommende dage.

Tak til alle deltagerne og tak for støtten til spejderarbejdet i SKOVTROP, som I ved jeres deltagelse har vist.

Vi håber på et gensyn i 2019, søndag den 17 marts.

Hans Erik Jensen
Skovbomarchen